“Un luogo dove il gusto della buona cucina si lega al piacere dello stare insieme…” da 40 anni la famiglia Pini segue la strada della ristorazione dove il desiderio di scoprire, la voglia di emozionare e il gusto di sorprendere riassumono l’arte della nostra cucina.
Una cucina innovativa è il fiore all’occhiello del Ristorante Eira dove lo chef Pini Rolando e la sua brigata propongono piatti tipici della tradizione culinaria valtellinese e internazionale. La presentazione dei piatti e l’unicità di alcune proposte sono gestite con cura ed attenzione e si legano ad una cantina che offre le migliori etichette tra vini locali, italiani ed internazionali.
Questo sito usa i cookie per assicurarti una migliore esperienza di navigazione.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o proseguendo la navigazione,
acconsenti all'uso dei cookie. Privacy Policy. Accetto
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.